Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I evighet


Mitt hjärta skriker efter dig,
tills oändligheten tar slut.
en åtrå efter dig i evighet
Likt Törnros runt själen,
passion förblir minnen som
elchock i varje andetag.
En uppenbarelse förblir
en cirkulation i stänga dörrar.
Om din vilja,
redo är jag att gå sönder i din famn.
I evighet
tills oändligheten tar slut
Mitt hjärta skriker efter dig.
Mer än någonsin.





Fri vers (Fri form) av Whirlwindpoesi
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-29 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whirlwindpoesi