Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tankar30apr19

Fåglarnas envetna gryningskör

har slutligen tystnat,

och bara enstaka kråkekrax

söker sig genom rymden.

 

Vildgässen ropar ibland,

och ljudet av svanevingar

når stundom mina öron,

oavsett årstid men ofta om våren.

 

Idag har vi inte sett på

de sömniga programledarna

i morgon-tv och känner ej till

det senaste om Thunberg och Trump.

 

Kråkorna kraxar ändå,

och skatorna håller skrattande med.

 

 

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-30 07:58



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Vardagsrealism när den är som bäst
2019-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP