Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåthet

 

 

kroppen är en märklig sak

den är ett storslaget gemak

 

varje del unik på sitt sätt

den känns alldeles rätt

 

nerver och blodkärl fungerar

kroppen som sådan attraherar

 

detta man i synnerhet känner

när kåtheten i kroppen bränner

 

när blodet till blygden strömmar

det känns som ljuva drömmar

 

när "klittan" varsamt smekes

då den till högre höjder lekes

 

då är skönt att leva

då är skönt att veta

 

man ensam kan tillfredsställa begär

att njuta av kroppens inre sfär

 

kroppen en källa till njutning och förnöjelse

en väl fungerande och lustfylld böjelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-30 11:19



Bookmark and Share


  Fulbergarn
;)
2019-05-01

  Fulbergarn
;)
2019-05-01

  Bodingen VIP
Härligt, härligt, men farligt, farligt, dock mindre farlligt efter klimakteriet, glöm inte att det bara är äggen som har bästföredatum, inte själva hönan he
2019-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP