Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut och in bak och fram

Får en stark insikt via
man som arbetar med hästar
medvetenhet och kommunikation
aldrig tvång

förstår att jag behöver se
ett problem på nytt sätt
vet ej hur just nu

vid läggdax i spegeln
koftan ut och in
byxorna bak och fram

förstod ej varför
bekvämkläderna
extra sköna denna kväll
( sömmarna på utsidan-inget skav, byxorna passade tydligen bättre på fel håll )

kan jag medvetet överföra detta på problemet?
skickar frågan uppåt innan jag somnar


Det ska vara skönt att leva!!




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-30 15:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insikter kanske svaret finns i dessa rader?
2019-05-08

  Blomma-Stjärna VIP
tankeväckande och klokt som en uggla!
2019-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om ett problem som behöver lösas!
2019-05-02
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP