Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens komplexa resa

 

 

Hon möter ord som vandrar

mot hennes håll och hon 

hör dem i varje möte

 

Det talas ord för henne att 

möta och de reser ibland 

från långt borta 

 

Det sägs saker och ting 

i det som berättas om 

det som är sant

 

Orden har varken pass 

eller visum men de gör 

allt för att få stanna 

 

Hon väntar på perrongen

precis bakom allt som 

ligger framför

 

Hon förstår med sorg och

glädje att ingen resa är gratis

och att varje ord har ett pris 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-30 17:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis så, du satte ord på mina tankar
2019-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP