Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då är det omöjligt vara ödmjuk


Schas på dig, Jante!


Underlig känsla
när en vet mer
än de som vet mest




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-30 22:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, dubbelt schas!
2019-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST