Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Då det taggiga höljet väl har öppnat sig så kommer nytt liv att ha en möjlighet att gro, men det krävs näring och livgivande ljus för att nytt liv ska kunna växa.


Livet är så mycket mer än att bara vara konsument.

 

Då man börjar förstå att livet har många dimensioner så kommer man att förstå hur värdefullt ett liv verkligen är.

Det är i den femte dimensionen som lusten och kärleken får nytt liv och kan levas ut på ett fantasifullt och livgivande sätt.

Jag har fått låna en nyckel till livet som ger mig livsinsikt och hjälper mig att förstå hur jag ska möta livet för att få uppleva glädjen.

Alla människor har något större att uträtta i livet än att bara ingå som en del i ett kommersiellt sammanhang där man görs till konsument.

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Kensy65 VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-02 04:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kloka ord att tänka på...
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP