Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det är dags

Du vet när
det är dags
Att dra upp ankaret
och flytta vidare

Vemodet fyller dig
som själens diskvatten
Och bakåt går inte
bara framåt

Ibland kommer
ett tänk om
Ett annat nu
en alternativ framtid
Där fjärilens vingar slog
ett annat slag
och tidsstormen förde dig
en annan väg

Då upplever du förlust
av det som aldrig fanns
Människor som du aldrig mött
händelser du aldrig erfarit
kärlekar du aldrig haft

Du vet när
det är dags
att gå vidare
Det som är menat att hända
kommer att hända ändå




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-03 18:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det tjusigt att beröras, jag kan inte ta in halvdant
2019-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP