Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utlevelse

Mot gryningen sätter vardagen igång verkligheten
Vi ler mot solen trots att vi håller på att förändras
av sådant vi inte ens är medvetna om
Strax bakom oss arrangeras det tänkta utfallet
av textutrymmet
För att vi skall få rätt scenario att börja med

I den stora romanska kyrkan
där mörkret är en del av utlevelsen
och där sång är till för att helga vår varelse
medan vinden i rummet gör mig tjänsten
att skapa om mig till en hel varelse
så att jag kan ta plats i sinnevärlden





Fri vers (Prosapoesi) av Lennart Andersson
Läst 122 gånger
Publicerad 2019-05-06 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson