Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grymt var det här!

 

 

på radion nyss jag hörde

nåt som trafiken störde

 

kultingar som sprang omkring

runt, runt i ring

 

från stian de rymt

av mamma so inte en skymt

 

pappa galt i stian snarkade så

märkte inte vad som stod på

 

kultingar glatt grymtade då

ropade hej o hå

 

men snart de hungriga blev

vilse de omkring drev

 

men då de hörde välbekant stämma

det var ju deras mamma

 

de grymtade och gnydde så

det är bäst hemma ändå

 

små kultingar tryggt vilar hos mor

det är faktiskt här de bor

 

i trygga stian med halm

och i mammas famn

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-07 10:24



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Mmm...grillad spädgris...
2019-05-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul och frodigt diktat!
2019-05-07

  Fulbergarn
Grisar är fina
på rim
2019-05-07

  Feliaxel VIP
Vilken tur att dom kom hem
Kul text
2019-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP