Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖRKERSYN

 

Mörker blommar

växer ohämmat

 

skapar skuggor

över glädjeknoppar

 

på den himmel

som är min

 

inga stjärnor lyser

 

ändå vet jag

att de finns

 

någonstans

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-07 17:46



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ibland stannar jag upp och vänder blicken mot stjärnhimlen för att försäkra mig.
2019-05-13

  Poeten Salvador VIP
Det kanske räcker att veta
2019-05-08

  Lars Hedlin
Bra med inslag av hopp!
2019-05-08

  bittemi VIP
En visshet som gör mörkret uthärdligt! Vackert skrivet
2019-05-08

  Feliaxel VIP
Vackert skaldat
2019-05-07

  ULJO
Någonstans finns alltid ljuset
2019-05-07

  Öknens Ros VIP
Mörkret är starkt men förmår inte släcka det ljusa som finns bakom mörkret.
2019-05-07

    ej medlem längre
En text som känns i hjärtat, när skuggorna sänker sig. Förmågan att se i mörkret, är jag säker på, gör att man kan förnimma även svaga strimmor av ljus.
2019-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP