Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Udolfs blåslagna ansikte.

-Döda inte budbäraren.
-Vad har du då sagt, som skulle vilja få mig att döda dig?
-Blankrad Blankrad, jag minns inte.
-Kan det då vara så, att du spred ryktet om att jag skulle vara en alkoholist, fastän jag inte är det?
Och boxhandskarna åkte på, och han som kände sig utsatt för detta förtal, knockade honom, som inte mindes vad han hade gjort. Det var inte meningen att bli en boxningsmatch, ej heller träning mot Udolfs ansikte, som blev resultatet av vad Udolf hade gjort, men inte mindes.




Bunden vers av Mim
Läst 104 gånger
Publicerad 2019-05-09 05:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim