Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Vrångö 2019


Sommarlätta moln glider sakta fram

 

Jag kan höra syrsans intensiva spel då det bjuds upp till lek i småkrypens värld, ovanför med en blå himmel som bakgrund vaggar timotejstrån sakta i försommarvinden.

Jag känner ljuvlig lukt av syren och från mitt marknära perspektiv då jag vilar liggande på sommarängen där blåklockor slagit ut för att spela med i syrsans sommarkonsert.

Livet är så påtagligt, det är här och nu medan sommarlätta moln skapar fantasifulla figurer som hela tiden förändras då de sakta glider fram under den himmelsblå bakgrunden.

Jag har den stora turen att få uppleva ännu en fin sommardag i livets stora lotteri där man inte ska ta för givet, att som jag just nu, kunna ligga raklång på en sommaräng och ta in alla dessa livgivande intryck.

Jag kisar upp mot sommarmolnen och ser bomullstussar spela upp en teater, med mig på första parkett, i molnen ser jag en väldig elefant som sakta förvandlas till en Pettssonfigur med hatt.

Jag vill fortsätta att kunna samla på alla dessa fina intryck som mitt öppna sinne längtar efter och jag hoppas att inga störande orosmoln ska komma in i mitt liv som stör den livsglädje och frid som ger mitt liv mening.

 




Övriga genrer (Kåseri) av Kensy65 VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-10 08:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...och vi läsare får vara med och dela detta...TACK!
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP