Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord på vägen

 

 

önska ej andra illa

du dig en otjänst gör

på strunt du ej spilla

tiden din är framför

 

se framtiden som ny

fräsch och oförfalskad

se en helt ny vy

utan hämmande barrikad

 

det du sår får du skörda

ont får ont smaka

lasta ej på börda

du får det tillbaka

 

se människan bakom masken

du överraskad blir

den är inte barsk den

bakom sitt visir

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-10 13:17



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Mycket kloka ord men vi är ju människor och vi är ju som vi är
2019-05-12

    ej medlem längre
Kloka ord i denna dikt. Jag får lite känsla av hårdkokt nordisk stil av denna dikt, med en egen moralisk ton.
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP