Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stirrar på dig.

När jag stirrar på någon.
Den ska känna sig utvald.
Får jag ett stirr tillbaka?

Är personen rädd för att jag ska prata med den?
Det lär inte ske, att så händer.




Bunden vers av Mim
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-11 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim