Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE BARA TÄNKA PÅ ANDRA

 

Livlinan

nästan kapad

 

snart utsliten

få trådar kvar

 

klarar inte

hållbarhetsprov

 

fattiga minuter

i ensamhet

 

är inte nog

 

räcker inte långt

för att orka

 

är det fel

att vilja sig väl

 

inte bara tänka

på andra

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-11 18:39



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Nä, man måste nog tänka och på sig själv, för hur ska man annars orka.
2019-05-17

  Anya VIP
Man måste få tänka på sig själv men det kan vara svårt. Det har ju liksom med personligheten att göra. Men man får öva. Ska öva idag. tack för att du påminner.
2019-05-13

  Fulbergarn
Absolut inte

2019-05-13

  Poeten Salvador VIP
Vi har både en insida och utsida och behöver balans mellan dem
2019-05-12

  Niliboy
Älska din nästa som dig själv!
2019-05-12

  Feliaxel VIP
Det är nog bra att ägna sig åt sig själv för att må bra,annars tappar man all energi som man behöver för att överleva
2019-05-12

  ULJO
Ibland så.
2019-05-12

  Cikoria Blå VIP
Nej.
2019-05-11

  Öknens Ros VIP
Tänkvärd text. Att också nån gång tänka på sig själv är inte egoistiskt, fast vissa människor sätter den stämpeln på en.
2019-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP