Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kokoo! - Haiku

 

 

 

idag jag hörde

fräcka gynnaren göken

smiter från ansvar

 

smiter från barnen

styvföräldrar sköter den

gökunge blev kvar

 

puttar andra ut

grym är naturens lagar

orättvis den är 

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-13 12:03



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"Kaffegök, den bästa gök"
2019-05-14

  Feliaxel VIP
Ja göken är en riktig fuling som smiter från sitt ansvar
2019-05-14

  Per Drysén
Gökens överlevnad beror på andra
2019-05-13

  Fulbergarn
ja hörde han i går

bra haikusvit

2019-05-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra alla tre, tillsammans förmedlar de bristande föräldraskap!
2019-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP