Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten tös

 

 

barndoms skugga 

hänger över

tynger hjärta och själ

liten tös gråter

dagar mörka

nätter svåra

tänker döden

ta mig härifrån

orkar inte

dagar går

liten tös torkar tårar

en dag till, en dag till

orka, orka

ger sig till nattens demon

jaget svävar ovan

ser en kropp skändas

och flickan gråter tyst och stilla

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-13 13:42



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Fy fan vilken ondska, huga
2019-05-14

  Cikoria Blå VIP
gör ont
2019-05-13

  överlevaren VIP
Smärtsam text, orden berör....
2019-05-13

  Fulbergarn
En tår trillar på min kind!
2019-05-13

  Kungskobran VIP
Usch så tragiskt
2019-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP