Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med de små eller stora...Texterna.

Spyr jag ut texter?
För att de är så små?
Och knappt gör någon notis om sig?

Eller mättar jag den kollektiva gastronomiska poesimagen, med de större texterna?




Bunden vers av Mim
Läst 85 gånger
Publicerad 2019-05-14 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim