Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotograf: Pilträd ©


Samvetets röst

Samvetets röst
ljuder i mitt bröst.
Det är en ledstjärna
värd att lyssna på
för den visar vilken
väg jag ska gå.




Fri vers av Pilträd
Läst 385 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-05-15 08:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väldigt bra!
2019-06-07

    ej medlem längre
Sanningens ord.
2019-05-29

    ej medlem längre
Samvetet är en gåva som kan hjälpa oss genom livet. Väl formulerat!
2019-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om den inre rösten!
2019-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd