Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klotet med intelligens eller stupidity.

Jag sparkar på den som ligger.
Det är jag själv.
Jag sparkar på den som står.
Det är jag själv.
Jag sparkar på den som går...
Victory!
Det är jag.

Om jag vore ett klot i världsrymden?
Vad skulle hända då?
Vad skulle jag vara?
Och varför?

Undrar om Gud ställde dessa frågor, när han skapade...?

Gud var en Han...
För att bli en Hen...
Pride kommer igen...
Historien...

Men berätta, nån jävla gång...




Bunden vers av Mim
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-15 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim