Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor

 

 

sommaren är blommornas tid

det är en tid utan strid

mot det gråa och kalla

mot frosten och att falla

 

dags att blommor plantera

säg får jag presentera

herr och fru pelargon 

de tar sig ton

 

som sommarens nummer ett

färger som fyller en bukett

ett sprakande färgfyrverkeri

man kan inte låta bli

 

att av dessa blomster njuta

kanske toner av en luta

naturens ljuva toner

hyllar vackra pelargoner




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-17 12:36



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Vår gräsmatta är som en gammal BP-logga, grön med gula maskrosor
2019-05-18

  Kungskobran VIP
Att gona sig i Pelargoners prakt
ger mig närkontakt
som ett andeväsen


2019-05-17

  Feliaxel VIP
Pelargoner är fantastiska att odla
Tål nästan allt och blommar flitigt
2019-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP