Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik - Haiku

 

 

eurovision song

har vuxit till industri

vem kunde tro det? 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-18 09:01



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Urspårat sen länge, schlager är ju en genre men idag är det allsköns bråte som kräks ut ur tv:n
2019-05-18

  Per Drysén
Showen är viktigare än musiken. Tröttnat.
2019-05-18

  Feliaxel VIP
Det har spårat ur det gedigna sättet att framföra musik
2019-05-18

  BenGust VIP
Den tenderar att bli mer åt
pop-hållet än en fastvuxnen
smörig schlagerdriva.

Gillade
Polens bidrag.


2019-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP