Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsverke, utställning...

Jag knöt ihop säcken.

Med längsta snöret.
Med kortaste.

Med största säcken,
Med minsta säcken.

Krav för att det skall få kallas säck?

Papier machet eller tyg, potatissäckväv måhända.
Går det ens att få ihop en sådan säck.

En säck som lyser.
Dille på säck... The words, the name of the exhibition.

Hoodie-säck-atmosfär.

Hipp hopp.




Bunden vers av Mim
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-18 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim