Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotograf: Pilträd ©


Jaget


Jaget vilar i stillheten

som är ett med evigheten

 

 




Fri vers av Pilträd
Läst 381 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-05-19 09:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Livsvisdom på hög nivå!

Makalöst vacker bild.
2019-08-28

  Lars Hedlin
Vackert!
2019-06-07

  WyS VIP
Få ord säger allt!
2019-05-21

  ULJO
Så fint uttryck. Bilden magisk
2019-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd