Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets andetag!

Livets andetag sköljer ljumt

Sinnet fylls av ljus

 

Bubblor spirar och poppar

Likt vårblommornas knoppar

 

Tankar om varma barmar

Sprider vibrerande värme

 

Kanske ska ge min hän?

Låter nuet bestämma takten

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-05-19

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 336 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-05-19 12:13



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Livskraft!
2019-05-21

    Dan Myrbeck
Låter fint..
2019-05-21

  Alysse VIP
Vackra tankar
fyllda av kärlek och ljus
2019-05-20

    ej medlem längre
Den ljuva känslan av förväntan så fint fångad!
2019-05-20

  StinaJ VIP
Att vara i nuet och invänta lugnt och stilla det som kommer att ske låter klokt.
2019-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Att invänta, inte forcera, är ett klokt avslut på en bra text!
2019-05-20

  Blomma-Stjärna VIP
optimismen spirar här - så fint så!
2019-05-19

  Rise Little One
Positiva och hoppfulla tankar!
2019-05-19

  Maria Sundelin VIP
Hoppfull längtan
2019-05-19

  ULJO
Klokt. Låta nuet bestämma takten
2019-05-19

  WyS VIP
Ge och få i balans!
2019-05-19

  morgonstjärna VIP
ibland blir jag svarslös
damer och herrar är flyktiga
där faller inte alltid fröet i god jord
vänskap är det enda som håller

både täppa och väst :)

kul skrivet


2019-05-19

  Maiah VIP
Vackert
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin