Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär

när du blev kär
flyttade vi ihop
och isär




Fri vers (Fri form) av Birk Andersson
Läst 227 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-05-19 12:23



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Tråkig situation för "jag".
Klurigt och bra formulerat.
2019-05-22

  lila fjäderblomman VIP
bra fångat
2019-05-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Klurig och tänkvärd dikt!
2019-05-20

  Johan Strömstedt
Hade Strindberg levat hade hans kommentar nog varit
-Det är skalle på den pojken. FINT!
2019-05-19

  Per Drysén
Härlig beskrivning med knorr som får en att tänka
2019-05-19

    ej medlem längre
Underbar och underfundig tvist!
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson