Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mingel, Djuriskt, sane, eller sjukt, presumtivt.


Presumtivt.

PRESUMTIVT.
I vilket sammanhang använder jag detta ordet?
Använd dina möjligheter.
Mingel.
Presumtivt.
The word.
For spreading and uppmärksamhet.
Sorry, don`t know the word in English.

I was thinking of.
Big thoughts, cause they are from me.
Do yourself a favor, and be your own universe , and uppmärksamma det.

Presumtivt.
Jag tänker...
Jag tänker.
Jag tänker!
How du you spell your plan?
Magic stuff you know.
Old habbits, or how common it is, cause the chance is , that it might be...
:)

Presumtivt.
Skillnaden mellan djur och människa.
Skarpa kanter.

Skillnaden mellan djur och människa.
Har djur öppet sex?
Eller letar de efter ett buskage?
Djur gör sina avskrädes-behov öppet, det gör inte människan.

Tänk om den genomskinliga dörren...
Innehåller människoavföring.
Varför skulle den göra det?

Allvar, eller bara text om det?




Bunden vers av Mim
Läst 98 gånger
Publicerad 2019-05-19 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim