Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att bryta en röd tråd, och åstadkomma en tråd, av annan färg, ett annat sammanhang.


Bilder utifrån bara några ord.

Surmulen- Ta bilder på alla djur med mule.
Mulen- Moln i oväderslag.
Mulad- En person som blivit mulad,och har mycket snö på sig.
Smulad- Konst grundad på smulor.
Serenad-Ett slags födelsedagsfirande.




Bunden vers av Mim
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-19 16:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar texter som denna som liksom slår knut på hjärnan på mej!
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Mim