Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oövervinnligt besegrad.

Uppe i luften & Svävar förfullt
Lika lätt som en heliumballong
Energi likt ecstasy i överflöd
Oövervinnlig.
Uppe i luften & svävar förfullt
Tung som sten faller mot marken
Kroppen avspeglar sin desperation
Ligger platt med fastspikade händer
Orörlig.
Själen finns inte längre kvar
Bara skalet av det jag en gång var.
Oövervinnligt Besegrad.




Fri vers (Fri form) av Whirlwindpoesi
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-20 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whirlwindpoesi