Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ernst-Hugo Järegård

 

En aktör med rang
med tvenne falang
delades Sverige in
gilla eller försvinn

efter hans frånfälle
jag mer denne sälle
åser storhet i artist
aldrig agerade trist

på tak hörs i "Riket"
danskjävlarskriket
finns ännu i tanken
tv:s PR i Postbanken

dock hans paradroll
med fasor i innehåll
pur skådis av lovord
ses i "Skånska Mord"

 

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-21 06:51



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

utagerande aktör
hatade publik
på första bänk
se upp!
hans saliv berömd


2019-05-27

  Öknens Ros VIP
en skådespelare som lever kvar i minnet, gjorde många stora roller.
du lyckas väl med att få fram hans karaktär, en text som säger det mesta om Ernst-Hugo.
2019-05-21

  Fulbergarn
han var en av få som skrämde mig
länge leve Ernst-Hugo
2019-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Han gav allt.
Jag uppskattade även Georg Rydeberg och Åke Fridell.
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP