Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM DU SKULLE DÖ

 

skulle jag dö

fast jag levde

 

bära sorgdräkt

för det ogjorda

 

bära minnen

för det gjorda

 

aldrig mer få höra

din röst viska 

 

älska mig hett

med längtan

 

sinnet plågat

av kärleksbegär

 

aldrig mer få se

dina ögons önskan

 

att ta mig genast

här och nu

 

jag skulle dö

fast jag levde




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2019-05-21 17:08



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Din fina dikt berör på djupet!
2019-05-27

  Stanley Rydell
Ord som når ner till den största rädslan och där möter den starkaste drivkraften att övervinna rädslan, och träffar där försvar inte nyttar! Formulerat med bläck doppat i kärleksrött - intagande!
2019-05-27

  Valter Örn VIP
Starkt och berörande diktat !
2019-05-24

  Niliboy
Ja man är så nära ibland, bedja å förtrösta! Mota skröpligheterna!
2019-05-22

  Judas Ekholm VIP
Gillas skarpt!
2019-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text i kärlekens namn!

"jag skulle dö
fast jag levde"
2019-05-22

  M.Eta
Tankar om döden kommer då och då. Du beskriver tanken väldigt bra!
2019-05-22

  Feliaxel VIP
Berörande läsning
2019-05-22

  ULJO
Håll döden på avstånd. Är mera sunt. Livet har så mycket att ge.
2019-05-22

  Poeten Salvador VIP
Ett fasligt tillstånd
2019-05-21

    ej medlem längre
Så fint diktat om den största rädslan men också om det allra innerligaste. Orden går rakt in.
2019-05-21

  Blomma-Stjärna VIP
åååh - berörande och vackra kärleksord!
2019-05-21

    Dan Myrbeck
Berörande o bra.
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP