Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristi Flygare

Kristus som valde sin hobby "flygare" istället för sin mission.

(Vad kännetecknar en mission, är en mission verklig elleren fantasi, av personen själv)?

Roman.




Bunden vers av Mim
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-21 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim