Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Vårmorgon*


"Låt en vårmorgon vakna ur sovande drömmar

Låt en vårmorgon vakna o flyga i dagens vingar fri

Låt en vårmorgon vakna till toner av naturens sköna musik

Låt en vårmorgon vakna ur sovande längtan"




©maria_lo




Fri vers av Maria–Lo
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-22 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria–Lo
Maria–Lo