Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
e vet?


Utfyllnadens kupa, eller byst, var sitter hjärnan om man int

Detta kanske är posten ifrån hjärnan.
När det inte finns några tankar.
Försöker föda fram tankar, allt vad jag kan!
Det går inte så bra!
Se, en dömande tanke.
Blir tankarna lätt deprimerade, när det inte finns några?
Och man tvingar fram...
En tanke i taget.

Är det tanken om tid , som ska fram?
Vilken tanke roffar åt sig väskan, för att nå gate:n, där ett flygplan står och väntar.
Evighetens flygplan.
Tidsstressens flygplan.
Dessa motsatser.
Flygplanet lyfter inte från marken, eller har det gjort det redan?

Ett krig pågår.
En födelseprocess.
Alla vet vad som kommer av en födelseprocess,
men vad gott, kommer av ett krig?

Tvinga dig.
Tvinga mig.
Något gott , kommer ur det här!

Vad?
Tid.
Det som är.

Kommer det fler tankar idag?
Jag står på flygplatsen och väntar.

Stressen och pressen.
Eller kanske pressen?
Känner du den?
Eller känner du den så noga?




Bunden vers av Mim
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-22 05:58



Bookmark and Share


  danne //
en inre Passion som krigar... kaos är behövs i lagom mängd - fast det är individ baserat såklart!
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Mim