Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Författarlimerick från 2004


limerick22maj19.2

I Tolkiens Ring-trilogi
finns en värld med mycket magi.
När orcher ses tåga
är det dags börja fråga
om det blott är ren fantasi…




Bunden vers (Limerick) av Algotezza VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-22 19:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Frågan är väl om någon påhittad historia kan sägas vara först på plan med att 'dominera'...
2019-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag har inte ens läst dem.
Och kommer heller aldrig att göra det.
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP