Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


*Bortom Här*


"Där bortom tystnaden av en öde skuggors strand

Hon ser en sommar med vind i,

vågors rygg på öppet hav

Torpet är som en elak lek av sol och regn

Längs vägen ligger kajen,

och glänser med missnöjda båtars leende,

o förtöjda jollars vemod i dess hand"





©maria_lo




Fri vers av Maria–Lo
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-23 12:14



Bookmark and Share


  Silverstripe
Så många målande rader. Bilder och budskap. Fin att läsa!
2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria–Lo
Maria–Lo