Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Hon Däri Jaget*


"Hon besöker sömnlösa nätter däri jaget ibland

Hon ser dem där vid en eld som stod högt i kvällsskyn

Hon ler där hon stod på en sliten brygga o,

matade dess sjös änder med vind i hennes långa hår

Hon ska återvända till den vackra sommaren där,

på en stig mot bryggan på nytt nån dag igen

Hon besöker sömnlösa dagar däri jaget ibland"





©maria_lo




Fri vers av Maria–Lo
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-23 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria–Lo
Maria–Lo