Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLÖTSLIGT HÄNDER DET

 

Livet går runt

på kryckor

 

gamla rutiner

måste ändras

 

har ingen relevans

för närvarande

 

ny rutiner

skapar irritation

 

måste ändå följas

utan avsteg

 

ingen nåd

att bedja om

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-05-28 17:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Oftast är det bara att anpassa sig...tänkvärd dikt...
2019-06-01

  Niliboy
jamen nåden är ju ett privilegium,
å bedja om, om vi bara kommerihåg!
2019-05-30

  peter markurth
Fly t
2019-05-29

  Anya VIP
Jaa ibland måste man ändra kurs, skapa nya rutiner. Men det är inte lätt. Bra infallsvinkel.
2019-05-29

  M.Eta
Man går runt i gamla rutiner ända tills det händer något som får reaktionsförmågan att känna av en spark! Bra text!
2019-05-29

  Rise Little One
Man måste kämpa på ändå trots allt som händer i livet!
2019-05-29

    ej medlem längre
Den här dikten känns politisk. Det är ju så världen är nu att vi måste ändra rutinerna och följa en plan, och du har så rätt. Med tanke på miljön måste vi göra väldigt mycket innan det är försent. Klockan är fem i tolv och det finns ingen nåd att bedja om.
2019-05-29

  ULJO
Ibland måste tvära kast infinna sig för att saker ska hända.
2019-05-29

  Feliaxel VIP
Tur att man inte vet något om morgondagen
2019-05-28

  Poeten Salvador VIP
Jobbigt när rutinerna inte fungerar
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP