Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lättantänd

 

Kärleken!
Är
Lättantänd

Svårt att släcka

Hatet!
Är
Lättantänd

Omöjlig att stoppa

Lögnerna!
Är
Lätt att hitta på

Svårt att undvika eller stoppa

Jag
Är
Hårdutbränd

Går inte att behandlas

Drömmen
Är
Svårt att uppnå

Lätt att kvävas

Människan
Är
Ondo

Omöjligt att tro på

Lättantänd
Lättkvävt
Hårdutbränd

Låter det bekant?

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2019-05-24 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP