Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommarfantasi (erotik)

 

 

 

som den gången...

då jag låg på en filt 

i det höga gräset

naken och kåt

hur jag tillfredsställde mig

pillade på clittan

kåtsaften började flöda

det kändes så skönt

mer och mer

clittan svällde

det var så ljuvligt

till sist kände jag

orgasmen var på väg

som lavaströmmar

heta, pulserande

den sköna känslan

stannade kvar i kroppen

ännu en stund

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-24 15:20



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En gräsare är aldrig fel
2019-05-26

  Fulbergarn
;) gött!
2019-05-25

  Mats Edin VIP
Både somrig å sexig
2019-05-25

  överlevaren VIP
Skön känsla underbar text!
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP