Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"GUDS" FÖRHANDENVARANDE

Ändå finns,
allt trots till trots,
en ton i varandet, i frånvarandet,
en tillvarons närvarande underton
av tillblivelse, förutvarande, pågående tillkommelse,
en trotsets ton, en trons och tvivlets ton.

Ändå finns,
trots allt trots
i icke-bevisen, förnekelsen, otron,
en sanningens ton av osynlig närvaro, en överton
som genomtränger tillvaron som "Guds" förhandenvarande.




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-24 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP