Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En växa-säng utställning.

Inga garderober finns i rummet, rummet är litet,Fullt med kläder i sängändan på sängen, där fötterna hos den som ska ligga i sängen ska vara. Men människan sträcker ut sig till sin fulla längd, och möts av kläder mot fötter, ungefär som att kläderna minimaliserar, den annars så stora sängen. Med tiden kommer det fler kläder, och platsen som människan kan ta , är än mindre. Slutligen kommer en skylt vid fotgaveln , där det står, VAD ÄR TRÅNGBODDHET, RESPEKTIVE MODE?

Denna utställning är fotogenisk, och jag önskar så, att den blir av...
Men...
Det kommer inte att hända.




Bunden vers av Mim
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-25 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim