Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I midsommartid

Prästkrage, smörblommor
och lupiner vid vägkanten

Grönska

inte visste jag
alla nyanser av grönt

höet i volmar eller vita paket
gul raps på bondens fält

Äppelblommen saknar bin

©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-06-25 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia