Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för evigt förändrad av ett oväntat ögonblick


I skuggan av ett utedass



Dassdörren slog upp och ut klev hon,
vild i blicken som var hon vansinnig

ursäkten for ur mig helt utan anledning


Örfilen hann knappt brinna klart innan
hettan av blodsmaken från främmande
läppar orsakade en sällsamt vild feber




Skogen tog emot vårt plötlsiga möte
med djup tystnad, dimman skylde all
rodnad, svalkan av daggen allt annat






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-26 00:20



Bookmark and Share


  helenita VIP
Intressant!

2022-05-11

  KrutOla
Herrn har en enastående förmåga att med fåtalet välvalda och begåvat sammanflätade ord åstadkomma väldigt tydliga bilder och intressanta förlopp på den vita duken i min inre biograf!

Förbålt bra, på min ära!
2019-06-01

  Engel
Glimrande!
2019-05-26

  Kungskobran VIP
Plötsligt reste sig marken upp och slog mig i ansiktet
2019-05-26

  AKT VIP
Det där låter farligt i längden.
2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP