Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hålla fast vid vad som är värdefullt.

Om det finns en bok som kan förändra ditt liv, håll fast vid den!




Bunden vers av Mim
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-26 07:23



Bookmark and Share


  danne //
Tycker den fin Mim!
2019-05-26

    ej medlem längre
Vacker! Mycket med få ord. Ska på loppis idag, tänker hålla utkik efter "den boken"!
2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Mim