Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Demokratin och frälset.


KÖRSBÄRSTRÄDET SOM BRAST!

Efterdyningar av EU-debatten och erbjudandet att till
låns bruka "Hangmans Knot" blev omfattande, trädet
brast då många önskade bruka "Hangman". Gräset blev
nedtrampat av besökarna om det berodde på fri entré
eller liksom franska revolutionen där frälset pliktade?
Det står skrivet i himmelens vackra stjärnor...

Grisarna säger muhu, hästarna skäller, korna grymtar,
hunden jamar om vart annat - folket lider och förstår
inget utom Greta T. nu när planeten snurrar motsols...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-26 13:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
EU är ett babelstorn som kommer att rasa.

2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje