Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eva är …

 

Eva,
Är
Sjuk!

Hos måste in på ett mentalsjukhus

Eva!
Lider
Av klimatångest

En obotligt sjukdom

Eva!
Är
Bara barn!

Hon är bara nio år gammalt

Eva!
Vägrar
Gå till skolan

Leka i sandlådan som alla andra barn gör

Eva!
Pratar om hennes barn och barnbarns framtid
Trotts att hon ett barn

Barn skall vara barn och leva sin tid som ett barn

Eva!
Är
En stor symbol för paniken

Hon inte vill längre leva sitt liv som ett barn

Jag och världen
Skogen och havet
Djuren och växter

Klarar oss bättre utan Evas ångest

Hon måste in på ett mentalsjukhus
Hennes klimatångest skall behandlas
Med inga mera klimatångest utan bara vara ett barn

Så att hon bli friskt igen tillbaka till livet som ETT BARN!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2019-05-27 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP