Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalka

Jag är ett sandkorn i öknen
Men Gud gav mig lite vatten
för att svalka min själ




Övriga genrer av Ali D
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-28 15:10



Bookmark and Share


  boohoom
låter som slava.
flpt- salva.

hjälper det lika myket?

2019-05-28

  Öknens Ros VIP
En barmhärtig Gud.
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D