Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomfrusna avsugningar

 
 

bland genomfrusna avsugningar

bland själlöst vanemässiga samlag

bland hopknycklade hundralappar

bland sönderslitna strumpbyxor

bland 35-åriga barn utan drömmar

bland livgivande, verklighetsförädlande kanyler

bland väderbitna skumgummimadrasser

bland luftslott av ölburkar och spritflaskor

... där ligger du och vägrar låta livet besegra dig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-28 19:48



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja en inneboende kraft i livets svagheter och tillvaron liknar en illusion.
2019-06-11

  Öknens Ros VIP
"Det sista som överger människan är hoppet", även när det inte längre finns nåt hopp.
2019-05-29

    Sefarge VIP
Lysande "komposition"
Med begrundade av
-slut,helt i egen
Judas-stil!
;)
2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP